Over Maas & Waal Caskets

Maas & Waal Caskets is de nieuwe benaming van het im- en exportbedrijf van Ton van Dijk. Ton was voorheen werkzaam in het Land van Cuijk en had zijn kistenshowroom in Rijkevoort. Nu werkt hij samen met zijn vrouw Ingrid van Dijk-Visser en hun medewerkers verder aan hun nieuwe bedrijf: Uitvaartverzorging Maas & Waal, waar Maas & Waal Caskets een onderdeel van is. Maas & Waal Caskets is gevestigd in Uitvaartcentrum Maas & Waal aan de Koningstraat 99 te Druten. Het moederbedrijf bestaat al 1993. Wij hebben in april 2019 onze nieuwe showroom geopend aan de Koningstraat 99 te Druten. 

Onze showroom is gevestigd op de eerste verdieping, voor mensen die minder goed ter been zijn is deze verdieping bereikbaar met de lift. Ton heeft al ruim 40 jaar ervaring in het uitvaartvak en heeft zich nu volledig toegelegd op de im- en export van uitvaartkisten en het verzorgen en restaureren van overledenen.

Ton van Dijk weet als geen ander wat er op het gebied van uitvaartkisten te verkrijgen is en zal door zijn ervaring alles in het werk stellen om u te helpen de juiste uitvaartkist uit te zoeken. 

We stoppen nooit met het verbeteren van ons aanbod, zodat we zowel in de regio Maas & Waal, alsook in de regio’s daarbuiten, waaronder Duitsland en België de door u uitgezochte uitvaartkist kunnen leveren.

Neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat Maas & Waal Caskets voor u kan betekenen. U  bent van harte welkom om een kijkje in de showroom te nemen zodat we u van persoonlijk advies kunnen voorzien.